Løsninger

Mobil lynlading

KE Thor
KE Freyja
KE Odin

Solceller

Batterisystemer

Styringssystem

Bransjer

Entreprenører

Landbruk

Industri og næring

Offentlig

Havbruk

Andre bransjer

Kverneland Energi

Om oss

Teamet

Styret

Ledige stillinger

HMS & kvalitet

HMS og kvalitet

Samfunnsansvar

Bærekraft

Åpenhetsloven

Ordliste

Kontakt

Plogfabrikkvegen 30
4353 Klepp Stasjon

Kverneland Energi / Åpenhetsloven

Åpenhetsloven

Kverneland Energi jobber med å sikre grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i alle ledd av virksomheten. Finn informasjonen du trenger i vår redegjørelse for aktsomhetsvurderingen.

Slik jobber vi med åpenhetsloven

Kverneland Energi stiller seg bak et lovverk som fremmer respekten for grunnleggende menneskerettigheter og anstendig arbeid.

Siden oppstarten i 2017 har arbeidet med bærekraft stått sentralt i vårt arbeid. Her inngår også de områdene som åpenhetsloven fremmer. Derfor er arbeidet med sosialt ansvar, arbeidsvilkår og bærekraft sentralt når vi velger våre leverandører.

Åpenhetsloven stiller høye krav til hvordan vi som virksomhet skal foreta en aktsomhetsvurdering med en offentlig tilgjengelig redegjørelse.

Oppfølging av våre leverandører

Kverneland Energi jobber kontinuerlig for å sikre at vi og våre leverandører og samarbeidspartneres aktiviteter ikke medfører brudd på grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Vi henter derfor inn informasjon slik at vi kan vurdere risikoen for at våre leverandører og samarbeidspartnere jobber på en ansvarsbevisst måte.

Vi har egne rutiner på plass for å iverksette tiltak hvis det avdekkes kritikkverdige forhold hos våre leverandører. Det er per dags dato ikke funnet kritikkverdige forhold som krever tiltak fra vår side.

Vil du vite mer kan du lese redegjørelsen for aktsomhetsvurderingen publisert 30. juni 2024.

Få informasjonen du ønsker

Vi skal være åpne om arbeidet vårt med å sikre grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i alle ledd av virksomheten.

Ønsker du mer informasjon enn det vi har skrevet i redegjørelsen, send en e-post til aapenhetsloven@kvernelandenergi.no. 

Du vil få svar senest i løpet av tre uker.

Kontakt oss

Vil du vite mer om vårt arbeid med åpenhetsloven og aktsomhetsvurdering? Send oss en melding, eller kontakt Mariann direkte.

Vil du vite mer
Sending
Mariann Kalleli

Mariann Kalleli

HR-ansvarlig

HMS og kvalitet

For oss handler HMS og kvalitet om å skape et godt og sikkert arbeidsmiljø for alle ansatte, og om å sørge for at systemene og produktene vi leverer er trygge å bruke.