Om Kverneland Energi

Vi er et teknologiselskap innen fornybar energi

Vi utvikler egne produkter og løsninger for produksjon av fornybar energi hvor vi bruker solceller, batterier, vindturbiner og generatorer i kombinasjon. Siden oppstarten i 2017 har Kverneland Energi utviklet seg fra å være en solcelleinstallatør til å bli en leverandør og systemintegrator av hybride energisystemer for off-grid og micro-grid lokasjoner. 

Vår målsetning er å bidra til økt bruk av teknologi for å redusere bruk av fossile brennstoff uten at bruker må kompromisse på komfort og brukervennlighet.

Vi har ingeniørbakgrunn innen fornybar energi, elektronikk, automasjon, software og mange års praktisk erfaring innen fagområdet. Vi har egne montører og elektrikere og vi er autorisert installatørbedrift. Selskapet er også direkte importør av solceller, batterier, kraftelektronikk med mer. Vi har lange relasjoner til anerkjente utstyrsprodusenter internasjonalt.

Vi har kunder innen landbruk, havbruk, offentlig, industri og næring, arktisk og det profesjonelle turisthyttemarkedet.

Vi leverer i hele Norge, men har også leveranser internasjonalt.

Westco Miljø

Familiehytta i Søgne har i årevis vært testbasen for nye idéer og løsninger

Vår historie

Kverneland Energi ble etablert 1. januar 2017 av Aksel Kverneland og hans sønn Jonas Kverneland. Siden starten har selskapet utviklet seg fra å være en leverandør av solceller til et teknologiselskap som utvikler og leverer bærekraftige energiløsninger til bedriftsmarkedet.  

Idéen til selskapet tok form en sommerdag i 2016 på familiehytten i Søgne. Familien hadde lenge hatt et ønske om innlagt strøm hytten. Strømkabel ble kostbart og ideen med å legge solceller og eget energianlegg var født.  

 I dag er hytten utstyrt med alt moderne elektrisk utstyr som driftes av egenprodusert energi uten tilkoblet offentlig el-nett, en off-grid løsning. Når vi i dag leverer industrielle systemer til våre kunder, er disse bygd på samme teknologi bare i en mye større skala. 

Våre verdier

ENTUSIASME

Vi har høyt fokus på entusiasme og engasjement. Både i relasjon til våre kunder, men også internt i bedriften. Det skal være gøy å jobbe med og for Kverneland Energi. Vi er sikre på at de ansatte gjør en bedre jobb om de har det bra, derfor setter vi dette høyt på agendaen.

KVALITET

Alt vi gjør og leverer skal besitte høy kvalitet. Vi håndplukker de beste leverandørene og vi ansetter de beste folkene. Denne kombinasjonen gjør det mulig for oss å utvikle de beste løsningene for våre kunder. Og vi skal gjøre ting riktig, første gang.

INNOVATIV

Å være innovativ er en avgjørende faktor for å ta en ledende posisjon i bransjen. Våre kunder har ulike behov. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle våre produkter for å alltid kunne ha de beste løsningene tilgjengelig for våre kunder. 

UREDD

Vi tar på oss både vanskelige og utfordrende jobber. For oss er ingenting umulig, og våre kunder skal være sikre på at vi alltid finner en løsning.