Løsninger

Mobil lynlading

KE Thor
KE Freyja
KE Odin

Solceller

Batterisystemer

Styringssystem

Bransjer

Entreprenører

Landbruk

Industri og næring

Offentlig

Havbruk

Andre bransjer

Kverneland Energi

Om oss

Teamet

Styret

Ledige stillinger

HMS & kvalitet

HMS og kvalitet

Samfunnsansvar

Bærekraft

Åpenhetsloven

Ordliste

Kontakt

Plogfabrikkvegen 30
4353 Klepp Stasjon

Bransjer / Andre bransjer

Energisystemer for din bransje

Uansett hvilken bransje du driver innen, kan et mer bærekraftig energiforbruk både være lønnsomt og bidra til å redusere CO2-utslippet.

Hvilke bransjer kan vi levere til?

Våre energisystemer og produkter kan benyttes i alle type bransjer. Vi hjelper deg å utforske hvilket energisystem som passer best til behovene din bedrift har, uansett om det er solceller, batteri, lynlading eller energistyring.

Arktisk

Vi leverer off-grid løsninger til arktiske bosetninger.

Tilgangen på strøm i arktiske strøk er sjelden god. Det er ikke uvanlig at generatoren går 24 timer i døgnet for å produsere strøm. Dette er både dyrt og lite miljøvennlig.

Våre dieselhybridløsninger er skreddersydd for å gi arktiske bosetninger en mer bærekraftig og effektiv energiløsning. Ved å redusere driftstiden på dieselgeneratorer, opplever kundene våre betydelig lavere dieselforbruk, støy, eksos og vedlikehold. Dette betyr ikke bare en mer miljøvennlig løsning, men også en mer kostnadseffektiv og pålitelig energiforsyning.

For å optimalisere energisystemet er det vanlig å koble på et solcelleanlegg for å produsere egen grønn energi i soltimene.

Turisthytter

Vi leverer energisystemer til det profesjonelle hyttemarkedet

Avstand til strømnett, og den forholdsvis dyre investeringen ved å koble seg til strømnettet, gjør at en rekke hytter ikke har innlagt strøm. Med et solcelleanlegg kan turister få tilgang på strøm uten at det går ut over ytelsen eller komforten.  

Vi har utviklet en løsning for turisthytter som består av solcelleanlegg, styring og batteribank. Løsningen gjør det enkelt å lagre overskuddsstrøm fra solcelleanlegget, redusere bruken av dieselgenerator og sikre tilgang på nødstrøm.

Utvalgte prosjekter

Store Norske

I 2021 ble det installert batteri og solcelleanlegg på Isfjord Radio som ligger på Svalbard. Installasjonen er en del av et pilotprosjekt med mål om å halvere dieselforbruket på 200 000 liter årlig. Energisystemet består av batteribank på 403 kWh og solcelleanlegg på 220 kWp.

CO2 besparelse: 672 000 kg/år 

Årlig solproduksjon: 133 000 kWh/år 

 

 

Stavanger Turistforening

Sommeren 2020 installerte Stavanger Turistforening et nytt fornybart energisystem for Stranddalen turisthytte. Solcelleanlegget er på 50 kWp med en batteribank på 115 kWh.

CO2 besparelse: 18 000 kg/år 

Årlig solproduksjon: 44 000  kWh/år 

prosjekter til kunder i ulike bransjer

ansatte med tverrfaglig kompetanse

kWh strøm sparte våre kunder i 2023

tonn CO2 sparte våre kunder miljøet for i 2023

Vil du vite mer om hva vi kan hjelpe deg med?

Send oss en melding eller kontakt Torbjørn direkte.

Vil du vite mer
Sending
Torbjørn Kverneland

Torbjørn Kverneland

Salgssjef

Reduser kostnadene, vær miljøvennlig

Uansett hvilken bransje du driver innenfor kan et mer bærekraftig energiforbruk både være lønnsomt og bidra til å redusere CO2-utslippet.