Styret

Vi har et styre som er sammensatt av fagfolk med bred kompetanse og erfaring innen engineering, teknologi og finans. 

Se styremedlemmene nedenfor.

Hege Kverneland

Styreleder

Hege har 30 års erfaring innen engineering og produktutvikling. Hun har vært teknologidirektør i NOV i 11 år, og hun satt i ledergruppen i Houston, TX. Hege er utdannet sivilingeniør innen maskin fra NTH (nå NTNU) i 1990. I 2009 tok hun et halvårsstudium ved Harvard Business School «General Management Program». Hege er involvert i flere i teknologiselskaper i Norge, og sitter også i Porteføljestyret for Petroleum i Norges Forskningsråd.

Aksel kverneland

Styremedlem

Aksel er eier og daglig leder i Kverneland Energi. Han opprettet selskapet i 2017 sammen med sin sønn Jonas Kverneland. Han har 15 års erfaring som ledelseskonsulent / interimleder fra ulike industriselskaper nasjonalt og internasjonalt. Han har også tidligere erfaring fra AKVA group og Kverneland Group. Han er utdannet Diplom Ingenieure  fra RWTH Aachen Universität i Tyskland 

Gudleik Njå

Styremedlem

Gudleik er CEO i Laerdal AS, holdingsselskapet i Laerdal konsernet. Han har bred erfaring innen finans fra Deutsche Bank og Citibank samt Grieg Investor, som han også ledet i flere år. Han er utdannet Diplom-Kaufmann ved Georg August Universitetet i Goettingen.

Jonas Kverneland

Styremedlem

Jonas er teknisk sjef og elektroinstallatør i Kverneland Energi. Han var med å starte selskapet i 2017 sammen med sin far Aksel Kverneland. Han har jobbet som teknisk sjef siden selskapet ble etablert, hvor han også har hatt ansvar for all engineering og produktutvikling. Han er utdannet sivilingeniør innen fornybar energi fra Universitetet i Agder.