Hytter

SOLCELLEANLEGG PÅ HYTTA

Mange hytter har ikke innlagt vanlig strøm fordi de ligger langt fra strømnettet og/eller at tilkobling til nettet blir en forholdsvis dyr løsning. Moderne solcelleanlegg kan i dag levere 230 volt strøm uten kompromiss på ytelse eller komfort. Det vil si at man installerer det elektriske utstyret i hytta som når man legger inn vanlig strøm. Følgelig kan hytta utstyres med standard hvitevarer som gir den komforten man ønsker.

Solcelle anlegget leverer strømmen inn til hytta (230volt vekselspenning) og kobles direkte til sikringsskapet. Solcelleanleggene er utstyrt med batteribank og batteri inverter.

Økonomiske fordeler her er store da en solcelleinstallasjon oftest er rimeligere enn hva det koster å koble seg opp til nettet. I tillegg kommer fordelen med at man slipper strømregning, nettleie samt at man er skjermet for framtidige økninger i strømpris.

Vi leverer alle størrelser av energisystemer til hyttebruk.  Minste er på 6kW ytelse med 11kWh batterilagringskapasitet. Standard som vi leverer til betjente hytter er 55kW ytelse på 115kWh batterilagringskapasitet.  Alle anlegg kan utstyres med nødstrømsaggregat med full styring slik at systemene kjører 100% i automatikk.

Ta kontakt for prosjektering av ditt prosjekt.

Last ned vår hyttebrosjyre her

Last ned brosjyre for betjente hytter her

 

kontakt oss

Plogfabrikkvegen 15
4353 Klepp Stasjon

Følg oss på